Tilpasning

Det er Medemas vision, at tilbyde løsninger til mennesker med funktionsnedsættelse, således de kan leve et aktivt og socialt liv. Siden 1981 har Medema produceret el-scootere og elektriske kørestole til ældre og børn med gangbesvær.  

Medema´s Salgskonsulenter og Teknikere kan udføre næsten alle former for tilpasning på vores produkter ude hos brugeren eller i huset. Det er vigtigt for os i Medema at arbejde på tværs af hinandens opgaver, så uanset hvem der betjener kunden, kan denne få hjælp til langt de fleste opgaver. Større opgaver løses ind imellem med 2 konsulenter knyttet på opgaven, igen for at få det bedste resultat.

Standard produkter kan ikke altid opfylde en brugers behov, og her kan Medema på stort set alle produkter udføre tilpasning eller special tilpasninger. Løsninger er ikke altid opfundet i markedet og vi lærer hele tiden om behov for løsninger som ind imellem bliver til standard produkter. Brugere sender løbende forespørgsler ind til vurdering om det findes eller kan laves og vi tager det til os - det er blandt andet en af årsagerne til, at vi i samspil med markedet udvikler nye produkter.

Finder du ikke det du søger, kan du næsten være sikker på Medema kan finde eller lave løsningen til dig. Kender vi et lignende produkt på markedet er der ikke grund til at opfinde den dybe tallerken og da vejleder vi i stedet. Det er vores overbevisning, at en tilfreds kunde, uanset køb ved Medema eller ikke - gør os stærke på markedet, og tjener kunden bedst muligt.
Websitet er bygget i Ajour CMS