Medema historien

Medema-gruppen har rødder tilbage til begyndelsen af 80-erne, hvor Jack Rist etablerede forløberen til Medema-gruppen A/S – Nord Funksjon AS - på Ballstad i Lofoten og produktionen af Mini Crosser startede i Herning i Jylland.

Op igennem årene har der i Medema-gruppen A/S udviklet sig en stærk salgs- og servicekultur med lokal forankring – først i Norge og derefter i hele Skandinavien, idet Medema-gruppen i 2004 købte Mini Crosser A/S. Fra 2004 og frem til i dag har selskabet været igennem store forandringer, men har forsøgt at holde fast i de stolte traditioner fra begge kulturer.

Produktionen af Mini Crosser sker i dag i moderne former med fokus på sikkerhed, funktionalitet og kvalitet i alle led. Samtidig har vi kontinuerlig fokus på at videreudvikle en stærk salgs- og servicekultur, som er lokalt forankret i hele Skandinavien. Vi er optaget af at møde kunden (brugerne) med lokalkendskab, professionalitet og at løse udfordringerne der hvor kunden er. Vi har fokus på attraktivt design, kvalitet og funktionalitet forankret i et Skandinavisk miljø, noget vi tager med os videre i vore valg af produkter også for fremtiden. Vi er alle optaget af at bære arven efter Jack videre – med Mennesket i centrum skaber vi muligheder for en lettere og bedre deltagelse i samfundet.
Websitet er bygget i Ajour CMS