Den første Mini Crosser X-Joy i Queensland Australien

2. juli 2020

Denne første MC X-Joy i Queensland har givet Trish friheden tilbage

Jeg vil bare gerne sige tak for et virkelig godt produkt.


Vi havde i lang tid tænkt at Trish ville blive nødt at opgive hendes udendørs fotografering og bare opleve vores fantastiske store land.


Men så fandt jeg Medema på internettet og rejsen for at få en Mini Crosser til Trish begyndte. Det var en langsom proces. Først skulle Medema udpege en forhandler i Australien. Valget faldt på Michael ved Scooters and Mobility

Riverina og det er vi meget taknemmelige for.


Da Mini Crosseren ankom til Michael, var der vilde skov- og bush brande, som forsinkede os endnu 2 måneder.

Endelig kunne vi køre de 1300 km til forhandleren (2 dage hver vej). Trish kunne teste Mini Crosseren over 2 dage, og Trish var (og vi er stadig) forbløffede over hvor hjælpsomme og imødekommende Michael og hans team var.

At sige at Mini Crosseren passer til Trish er en underdrivelse, mildest talt.


Når vi engang er igennem Covid 19 og kan rejse omkring igen, vil Trish ikke være meget hjemme, da denne MC X-Joy har givet hende friheden tilbage, som langsomt er taget fra hende grundet Thalidomide embryopathy.


Vi tror det er den første Mini Crosser I Australien, og I hvert fald den første registrerede i staten Queensland. Her skal vi registrere elektriske scootere og elektriske rullestole af hensyn til forsikring og statsreglementet med nummerplade fuldstændig som en bil eller motorcykel.


Endnu engang tusind tak for et fantastisk produkt, men endnu vigtigere, jeres valg af forhandler her i Australien.


Venlig hilsen Trish and Trevor Jackson


Se Trish køre med foden


Del
Websitet er bygget i Ajour CMS