Tovertafel - Det Magiske bord.

10. februar 2020

Tovertafel Original er udviklet for og sammen med personer som har udviklet middel og kraftig demens.

Det er med glæde, vi bekendtgør at Active Cues, opfinder af det innovative Hollandske Tovertafel (Det Magiske bord), og Medema A/S har indgået aftale om samarbejde.

Medema A/S og Active Cues vil arbejde sammen om yderligere introduktion af Tovertafel i det danske sundhedsvæsen.


Om Active Cues og Tovertafel

Active Cues skaber glade stunder i plejesektoren. Vi skaber seriøse spil for mennesker med kognitive vanskeligheder, som de der lever med demens eller med indlæringsvanskeligheder. Mennesker med demens kan blive indadvendte og lide af apati i de sene stadier. Tovertafel bryder apatien på en ny og effektiv måde ved at invitere mennesker med demens, og dem omkring dem, til at spille sammen med smukke interaktive lys projektioner. Evalueringsundersøgelser viser forbedringer i fysisk aktivitet, social interaktion og livskvalitet for mennesker med moderat til svær demens. Også i Danmark bekræfter erfaringer fra plejepersonale på snesevis af plejehjem disse resultater.


Forskning er en af vores hjørnesten. Ikke kun fordi at Tovertafel er resultatet af en PhD forskning af Hester Le Riche – grundlægger og CEO i Active Cues, men også fordi vi arbejder tæt sammen med universiteter world wide, for at blive ved med at studere og udvikle effekterne af Tovertafel. For at sikre at vores spil matcher de behov og ønsker, som de to specielle grupper har, bruger vi co-design metoden: design sammen med målgruppen og dem omkring dem. Sammen med plejepersonale, familiemedlemmer og brugerne, testes nye spil, da vi altid sigter efter spil med en positiv indvirkning. Kun de spil med de bedste resultater tilbyder vi til vores kunder.


Ønsker fremvisning av Tovertafel

Del
Websitet er bygget i Ajour CMS