Nye El-kørestole i 2023

2. maj 2023

Rejsen fortsætter

Rejsen fortsætter.

Medema-gruppen er i dag en førende leverandører af avancerede elektriske kørestole i Skandinavien. Med flere tusinde stole på markedet, tager vi vores erfaringer med i udviklingen fremadrettet og er stolte af, at kunne præsentere produkter, der er i tråd med vores vision "Mennesket i centrum"
MC1144 og MC 1144 JR, vores nye elektriske kørestole, der allerede har været en stor succes på det norske marked.
Vi har også fået utrolig god respons i Sverige, efter at have set dem på de seneste messer.
I Danmark præsenteres de nye elektriske kørestole på Health & Rehab Messen i Bella Centret d. 23-24 og 25 maj 2023

En forsmag på vore nye elektriske kørestole!

Et forhjulstrukket chassis med en minimum sædehøjde på 39 cm.
Du tror måske, du har set det før, men meget har udviklet sig yderligere. Vi håber og tror, at du vil blive lige så imponeret af køreegenskaberne, som vi er.
Spinalus-3. Et nyt sidde
system, både til børn og voksne, hvor individuel tilpasning og komfort er i fokus. Vores unikke opbygning af sidde-systemet skal sammen med det udvalg af hynder og tilbehør, der findes, give hver enkelt bruger optimale betingelser for selvstændighed.
En bæredygtig fremtid for os alle. Aldrig før har der været større fokus på bæredygtighed og miljø. her har vi som producent et ansvar for at tilbyde produkter af høj kvalitet, der nemt og omkostningseffektivt kan genbruges.

Markedets største tilbehørs program

Med et af markedets største tilbehørs programmer vedrørende sædetilpasning og styresystemer får vi en unik mulighed for at tilpasse stolen individuelt og efter forskellige behov. Vi vil så vidt muligt undgå kompromisser og tilbyde de bedste betingelser for selvstændighed og komfort. Mere information kommer, hvis du vil være sikker på at få dem, så tilmeld dig vort nyhedsbrev.

Del
Websitet er bygget i Ajour CMS