Mini Crosser X2 - lidt mere, lidt sikrere

15. marts 2023

Mini Crosser X2 har et kontrolpanel med et klart farvedisplay, der giver enkel og intuitiv information.

Mini Crosser X2 har et kontrolpanel med et klart farvedisplay, der giver enkel og intuitiv information. Displayet styres af en lyssensor, som gør det nemt at se, selv i direkte sollys. Displayet giver dig information om den aktuelle hastighed, kilometertal, dato, tid og temperatur. Mini Crosser X2 byder dog på så meget mere, vi vil gerne nævne et par ting her.

Hældningsindikator

Displayet advarer, når scooteren køres på for stejle skråninger, en indbygget sikkerhed, som ikke findes på noget andet produkt.

Tyverialarm

En alarm er tilgængelig på Mini Crosser X2, fungerer på samme måde som en bilalarm.

Lysassistent øger sikkerheden

Dag/nat sensor. Lampen tænder automatisk i skumringen eller i en mørk garage. Du ser og bliver set af andre trafikanter.

Baklyd og blinklys mulighed

Mulighed for at høre et signal, når blinklysene er aktiveret. Vælg, om du vil slukke for blinklyset manuelt eller automatisk. Baklyd fås som ekstraudstyr på X2.

Nemmere service

Brugeren kan få information om, hvornår produktet skal serviceres, også hvor de skal henvende sig for service, f.eks. deres Hjælpemiddeldepot.

Fejlkoder eksternt

Teknikere kan aflæse eventuelle fejlkoder på afstand. Dataene på Mini Crosseren gemmes, dette gør servicen hurtigere og mere effektiv.

Del
Websitet er bygget i Ajour CMS