Mini Crosser X-HD til tungere brugere, op til 250 kg!

28. november 2023

Medemagruppen har bariatriske produkter, der opfylder kravene til tungere brugere og samtidig tilbyder en god siddekomfort.

Stærke, stabile og sikre produkter, der grundlæggende er udviklet og testet til højere brugervægte. Vi tilbyder hjælpemidler, der gør hverdagen lettere, og finder løsninger, der virker.


Mini Crosser X-HD, 250 kg!

Alle vores Mini Crosser X-modeller kan klare 175 kg brugervægt som standard, men Mini Crosser X 4W findes også i en forstærket model til brugere op til 250 kg. Den har de samme fantastiske egenskaber som vores 4-hjulede model, men har desuden en forstærket ramme og sæde. Dette gør den ekstremt stabil og sikker.


Ergo2 HD-sæde

Sædets komfort i Mini Crosser X er noget helt særligt, også i vores HD-sæder. Vores ergonomiske Ergo2 HD-sæde fås i sædebredder op til 70 cm. Sædets forstærkninger giver stabilitet og tryghed for brugere op til 250 kg.

Komfort og sikkerhed

Mini Crosser HD tilbyder tilpasset affjedring efter vægt, hvilket bidrager til komfort og køreegenskaber. For at lette overgangen ind og ud af stolen har sædet drejefunktion og kan også udstyres med elektrisk sædehejs. Mini Crosser HD leveres altid med anti-kiphjul og har en maksimal hastighed på 10 km/t.

LÆS MERE OM MINI CROSSER X-HD

Del
Websitet er bygget i Ajour CMS