MC 1144 - en rigtig god el-kørestol til børn

8. april 2024

MC1144 Barn er en forhjulstrukket el-kørestol specielt designet til nordiske forhold med optimale køreegenskaber, enestående siddekomfort og så kan den skræddersyes til hver enkelt bruger. MC1144 Barn er en kørestol, der vokser med det lille barn helt op til teenage alderen.

Komfort og stabilitet


Vores Spinalus 3 siddesystem skiller sig ud med sin fleksibilitet og mange muligheder for individuel tilpasning. Takket være mange trinløse indstillinger og et stort udvalg af tilbehør kan kørestolen nemt vokse med barnet og tilpasses, når behov og betingelser ændrer sig.

Hynderne er bygget op i forskellige lag som standard, i kombination med sadelgjord i både sæde og ryg giver det rigtig god ventilation og komfort. Spinalus 3 sædesystemet giver de bedste betingelser for positionering og stabilisering, mens du sidder, hvilket giver brugeren bedre muligheder og energi til at kunne deltage i aktiviteter af forskellig art.

Sædelifte letter social interaktion


Sædeliften løfter op til 30 cm, hvilket betyder, at kørestolen kan tilpasses forskellige situationer. For eksempel at kunne sidde komfortabelt og godt ved borde i forskellige højder eller at kunne nå og se ting på forskellige niveauer og i sociale sammenhænge. Dette fremmer muligheden for selvstændighed, men også følelsen af ​​deltagelse og tilhørsforhold. Men det allerbedste er måske at kunne komme i øjenhøjde og nemmere kunne give en man kan lide et kram.

Dynamiske armlæn


Armlænene til MC1144 Børn fås i flere forskellige længder og bredder. Fælles for alle armlæn er, at de er polstret med bløde sømme og justerbare i højde, vinkel, dybde og bredde. Armlænene følger ryggen, når den er indstillet i forskellige positioner, og kan også slåes op, når der er behov for det.

MC 1144 Barn

Kontakt Medema A/S for yderligere information

Del
Websitet er bygget i Ajour CMS