Miljøcertificering efter ISO 14001

3. december 2018

Medema A/S ønsker at ta' sin del af ansvaret for vort fælles miljø.


Vi har været ISO 9001 certificeret i mange år, men har nu også taget skridtet og er blevet certificeret inden for ISO 14001 miljøledelse.
Balancen mellem miljø, samfund og økonomi betragtes som afgørende for at imødekomme nutidens behov uden at ødelægge fremtidige generationers evne til at opfylde deres behov. Målet om bæredygtig udvikling opnås ved at afbalancere disse tre bæredygtighedspiller.
Samfundets forventninger til en bæredygtig udvikling, gennemsigtighed og ansvarlighed har udviklet sig med stadig strengere lovgivning, øget pres på miljøet på grund af forurening, ineffektiv udnyttelse af ressourcerne, uegnet affaldshåndtering, klimaændringer, nedbrydning af økosystemer og tab af biodiversitet.
Dette har ført til, at organisationer udvikler en systematisk tilgang til miljøledelse ved at implementere miljøledelsessystemer med det formål at bidrage til miljøpillererne i bæredygtighedskonceptet.


Medema A/S ønsker at sikre, at vi tager vores del af ansvaret for vores fælles miljø ved at arbejde og forvalte i henhold til ISO 14001 miljøledelsessystem


Del
Websitet er bygget i Ajour CMS