Hjælpemidler til bariatriske brugere

18. maj 2022

Sikkerhed og kvalitet er i højsædet hos Medema. Brugeren i centrum.

Mini Crosser X-HD

Vores Mini Crosser X-HD er specielt udviklet til tunge borgere og produceres som de øvrige X modeller på fabrikken i Herning. Mini Crosser X-HD kan yderlig opgraderes til 300 kg.

Selve sædet er specielt udviklet med dobbelt lås i ryglænet, med forstærket sædebund og forstærkede armlæn, som sikre brugeren en tryg og sikker forflytning til og fra Mini Crosseren.

Mini Crosser X-HD har, ligesom vore øvrige X modeller markedets laveste indstigningshøjde.

www.medema.dk kan du læse mere om vores Mini Crosser X-HD model.


At sidde godt kræver mere end man skulle tro

Sæder, markedets største sædesortiment. Et godt sæde hjælper med at forhindre træthed og andre symptomer. Dette er dog kun korrekt, hvis sædet er indstillet rigtigt. Med en forkert siddestilling arbejder vores muskler endnu hårdere.

Vores Ergo2 sæde kan reguleres med fokus på den individuelle bruger, bl.a. sædehøjde og sædedybde. Sædet har ekstra stærke armlæn, som sikre en tryg og sikker forflytning.

Vores Ergo Pro sæde er et fleksibelt sædesystem med gode justeringsmuligheder på ryggen og med mulighed for alternative rygpuder. Kan justeres på stedet og er særlig velegnet for brugere med rygproblemer eller ved specielle behov for støtte. Rygmodulet er udstyret med fæstninger for svingbar sidestøtte. Kan leveres med anden hovedstøtte og i Skai eller stof.


Stabil cykel

MinusX, solid 3-hjulscykel med godkendt brugervægt op til 250 kg Cyklen er meget stabil og enkel at betjene. Cyklen har bred sædeenhed og lav indstigningshøjde. Udstyret med Heinzmann hjælpemotor med dobbelt batteripakke. Motoren er kraftig og giver starthjælp op til 6 km/t ved brug af drejegas. Hjælpemotoren giver hjælp når der er behov for det. Motoren yder hjælp op til 17,5 km/t og man bliver overrasket over, hvor enkelt det er at cykle med den. Se vort øvrige udvalg og tilbehør på www.medema.dk


En læne/hvilestol kan være så meget mere

Stol med oprejsningsfunktion, med 4 el-funktioner og flere reguleringsmuligheder end de fleste andre løfte- og hvilestole. Stolen kan tilpasses individuelt på stedet, den reguleres trinløst, så indstigning, sædedybde og armlænshøjde passer brugeren.

Sædepude er som standard aftagelig, så hvis brugeren har tryksårsproblematik, kan der ilægges trykaflastende sædepude i. Medema A/S har egen polster afdeling, så vi altid kan få lavet en løsning der passer for brugeren.

Stolen kan reguleres så brugeren får fødderne over hjertelejet, som aflaster hævede ben.

Sædebredde 45-51 cm er godkendt til 150 kg. Sædebredde 57 cm er godkendt til 175 kg. Sædebredde 63 og op til 81 cm (6 cm. interval) er godkendt til 250 kg.

Læs mere på www.medema.dk

Del
Websitet er bygget i Ajour CMS