Medema yder Gratis Levering på alle webshop bestillinger i Danmark til alle brofaste øer

MC 1122 Quantum

Når du ikke vil gå på kompromis

MC 1122 Quantum er den optimale inde-/udestol til den krævende bruger, som også ønsker at kunne manøvrere i snævre omgivelser som f.eks elevatorer, små køkkener og badeværelser.
MC 1122 er logisk at køre – med sin centrumdrift og meget stabil med sine seks hjul på jorden. Stolen har et fjedringssystem som gør at den fjedrer i alle retninger. Dette giver en meget god komfort, når man kører på meget ujævnt underlag, over tæskler eller kantsten.
MC1122 leveres med vort specialsæde. I standard udførslen har den en sadelgjord, som giver øget trykaflastning i tillæg til den formede sidde- og ryghynde.
Crash-testet og godkendt enligt EN7176- 19 som sæde i bil, både med remme og elektrisk bilfæste. (Dahl docking).

Download:

MC 1122 Quantum er den optimale inde-/udestol til den krævende bruger, som også ønsker at kunne manøvrere i snævre omgivelser som f.eks elevatorer, små køkkener og badeværelser. Trods stolens små dimensioner er den stadig velegnet til kørsel i naturen på grund af dens store trækkraft, evnen til at forcere kantsten på 7 cm, en tophastighed på 10 km/t og op til 40 km kørsel på en opladning. Venderadius på 50 cm. Stolen er crash-testet og kan leveres med el-dockingstation til transport i bil.

MC 1122 er logisk at køre – med sin centrumdrift og meget stabil med sine seks hjul på jorden. MC 1122 har et fjedringssystem som gør at stolen fjedrer i alle retninger. Dette giver en meget god komfort, når man kører på meget ujævnt underlag, over tæskler eller kantsten. Dertil kan den udstyres med Gyro, som giver retningsstabilitet i krævende og ujævnt terræn. Stolens centrumdrift og vende diameter er uforlignelig med en indendørs stol. Dette muliggør at stolen kan manøvreres på meget trængt plads, elevatorer samt i og ud af bil etc. Centrumdriften bidrager også til at stolens fantastiske stabilitet og fremkommelighed, da du har tyngdepunktet over drivhjulene. Det bliver logisk at køre stolen for brugeren endda, også med ledsagerstyring.
MC1122 leveres med vort specialsæde. I standard udførslen har den en sadelgjord, som giver øget trykaflastning i tillæg til den formede sidde- og ryghynde. Ud over det standard udformede, findes der et stort udvalg af ryg- og siddehynder. Spinalus opleves af mange, som markedets mest komfortable siddeenhed.  Siddeenheden er udrustet med elektrisk tilt på -5 til 40°, elektrisk løft på 30cm, elektrisk rygregulering og utallige elektriske eller manuelle benstøtte alternativer. Sædet har store tilpasningsmuligheder, bruger kan få meget avanceret ændring, så kørestillingen bliver afslappende og borger får en mere aktiv hverdag. Siddebredden er fra 30- 60cm og siddedybden er fra 32- 52cm.
Vi tilbyder samarbejde med verdens førende producenter som Stealth og Medema Vario. Medema Vario har sammen med den norske producent Vital Base udviklet sidde- og rygsystem, som muliggør tilpasning for siddende i avanceret stilling direkte uden værktøj. Siddestilling kan enkelt forbedres ved eks. Skoliose, Kyphosis og stabilitet af bækken.

Vare nr.: C11-1545
Længde 90 cm
Bredde 62 cm
Total vægt inkl. batterier og sæde 152,5 kg
Vægt inkl. batterier uden sæde 129 kg
Maks. hastighed 10 km/t
Venderadius 45 cm
Maks. brugervægt 150 kg
Køredistance 45 km
Standard farve Sort