Medema yder Gratis Levering på alle webshop bestillinger i Danmark til alle brofaste øer

Find det rigtige hjælpemiddel

Med et produkt fra Medema, gør vi alt vi kan for du som kunde får en rigtig god oplevelse, uanset om du vælger en Mini Crosser El-scooter, Joystik styret stol, rollator eller hvilestol etc...

Når du som bruger eller kunde vælger et produkt, er det vigtigt først at danne sig et overblik omkring brugsbehovet.

Hvor langt skal produktet kunne køre på en opladning, hvor stærkt skal den kunne køre, tærren den skal benyttes i, skal rykken kunne lægges ned - er det en hvilestol eller måske en rollator og ikke mindst hvem skal benytte produktet.

Medema har over 30 års erfaring med levering af produkter til gangbesværede og handicappede, og bruger dette i enhver opgave vi blive stillet overfor, for at kunden får det rigtige.

Vi oplever oftest, at det produkt kunden/brugeren har udset sig, ikke er det slut produkt de ender med at købe. Behovet for hastighed og køredistance står ikke altid mål med den virkelige verden, når først produktet tages i brug. Kunden også mulighed for, kun ved personlig henvendelse - at prøve produktet i op til 8 dage inden beslutningen skal tages endeligt. Dette vil ikke være gældende ved webshop køb, men her gælder købeloven naturligvis i forhold til returnering.

Mange vælge dog webshop muligheden da denne til private kan være billigere eller køre med kampange pris på givne produkter. Mange hjæper også hinanden helt privat med at prøve det produkt naboen eller en anden i familien har - for så at bestille det direkte.

Ring evt. til +45 7010 1755 og aftal hvornår du ønsker at komme og se det produkt du er interesseret i. Medema har afdeling i Herning og Køge

Med Mini Crosser Scooter har De frihed til at planlægge Deres egen dag og selv vælge, hvad De vil lave - indkøb, udflugter og besøg hos familie og venner. Mini Crosseren opfylder alle Deres ønsker og behov.